Lezingen, vormingen, studiedagen en begeleidingstrajecten gedrag boeken voor schooljaar 2023-2024?

Lezingen, studiedagen en workshops over preventief werken aan ‘gedragsproblemen’. Leren over executieve functies, ontwikkelingsstoornissen, hechtingsproblemen, traumasensitief onderwijs of schoolbrede aanpak gedrag door Anton Horeweg. Mijn lezingen zijn theoretisch goed onderbouwd, praktisch van opzet en gemaakt vanuit de master SEN opleiding, onnoemelijk veel leeswerk en bijna veertig jaar onderwijservaring.

Ik ontwerp studiedagen en begeleidingstrajecten over gedrag, trauma, hechting en communicatie met leerlingen. Deze studiedagen worden op maat gemaakt. Ga naar onderwijstrainingen voor een overzicht. U kunt ook meteen contact opnemen. Online lezingen soms mogelijk, hoewel dat niet de voorkeur heeft. Sinds 2023 geven Anton Horeweg & Ingrid van Essen ook Masterclasses over trauma. Volgende Masterclass Trauma op 13 maart 2024.  Informatie en aanmelden. In september starten wij een vierdaagse training traumasensitiefonderwijs, waarbij we ook kijken met een systemische blik. Data 25 september, 14 oktober, 7 november en 19 november. Info vind je HIER.

Wat vonden uw collega’s van onze studiedagen?

Regelmatig krijg ik aanbevelingen over mijn lezingen. Dat geldt ook voor onze studiedagen (bij die laatste zijn de aanbeveling uiteraard ook voor Ingrid van Essen) Uw kunt ze HIER lezen. Scrol omlaag naar Aanbevelingen.

Boekingen:

Tijdig boeken aan te bevelen.

Gebruik het contactformulier. Geef daarin kort aan waar u naar op zoek bent. Ik neem zo snel mogelijk (in ieder geval binnen drie werkdagen) contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Collegiale consultatie/ starters begeleiden/ klassenobservaties

Het is mogelijk om Anton Horeweg in te huren als critical friend voor bijvoorbeeld startende leerkrachten of om de werkwijze in uw klassen te bekijken. Bezoek alleen met instemming leerkracht.

Masterclass trauma

Anton Horeweg & Ingrid van Essen geven Masterclasses traumasensitief onderwijs. Iedereen kan inschrijven. Je bent  van harte welkom op 13 maart 2024. Informatie en inschrijven.

Vierdaagse training traumasensitief onderwijs

De data zijn al bekend: 25 september, 14 oktober, 7 november en 19 november. Meer info binnenkort.

Boeken Anton Horeweg

De boeken van Anton Horeweg zijn een waardevol praktisch naslagwerk voor leraren. Gesigneerde exemplaren mogelijk: Handboek Gedrag op school (drie delen). Gedragsproblemen in de klasADHD in de klas, De traumasensitieve schoolVoorkom lastig gedrag, Als je leerling stil is, ‘Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap’   Niet jouw schuld!’  ‘Ongewild lastig‘ en Kinderen met hechtingsproblemen  Executieve functies ontwikkelen in de klas (nov 2023) in de klas zijn verkrijgbaar! 

Boekendeal Onderwijsboeken van Anton Horeweg voor uw school, stichting of congres? Bij afname van meer dan 25, 50 of 100 exemplaren, kan de uitgever voor u een mooie aanbieding maken.

Vragen van ouders en collega’s:

Vragen over  website, mijn boeken, gedragsvraagstukken of lezingen en trainingen kunnen direct via de contactpagina. Vragen van ouders over hun kind kunnen ook via deze route. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Agenda Anton Horeweg

Lezingen, vorming of studiedagen van Anton Horeweg voor uw schoolteam?

Schooljaar 2023/2024 tweede helft

Schooljaar 2024-2025

2025

A.P.A. Horeweg Gedragsproblemenindeklas is per 01-12-2015 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64626709

BTW Identificatienummer NL001500898B17

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Klachtenprocedure

[/two_third_first]

CRKBO_Docent lezingen    Anton Horeweg lezingen studiedagen

Bestel mijn boeken

Bereik Anton Horeweg
Executieve functies

Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.