two_third_first]

Lezingen, vormingen, studiedagen en begeleidingstrajecten gedrag voor schooljaar 2023-2024 aan het plannen?

Lezingen, studiedagen en workshops over preventief werken aan ‘gedragsproblemen’. Leren over executieve functies, ontwikkelingsstoornissen, hechtingsproblemen, traumasensitief onderwijs of schoolbrede aanpak gedrag door Anton Horeweg.

Ik ontwerp samen met Ingrid van Essen studiedagen en begeleidingstrajecten over gedrag, trauma, hechting en communicatie met leerlingen. Wij maken onze studiedagen op maat. Ga naar onderwijstrainingen. U kunt ook meteen contact opnemen. Online lezingen soms mogelijk, hoewel dat niet de voorkeur heeft. Sinds 2023 geven Anton Horeweg & Ingrid van Essen ook Masterclasses over trauma en hechting. Komende masterclasses trauma op 20 september en op 2 november 2023 (beide VOL). Masterclass Hechting op 24 november 2023: informatie en aanmelden.

Lezing, vorming studiedag of traject door Anton Horeweg. Schooljaar 2023-2024 Onderwijs

Wat vonden uw collega’s van onze studiedagen?

Regelmatig krijg ik aanbevelingen over mijn lezingen. Dat geldt ook voor onze studiedagen (bij die laatste zijn de aanbeveling uiteraard ook voor Ingrid van Essen) Uw kunt ze HIER lezen. Scrol omlaag naar Aanbevelingen.

Boekingen:

Tijdig boeken aan te bevelen.

Gebruik het contactformulier. Geef daarin kort aan waar u naar op zoek bent. Ik neem zo snel mogelijk (in ieder geval binnen drie werkdagen) contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Collegiale consultatie/ starters begeleiden/ klassenobservaties

Het is mogelijk om Anton Horeweg in te huren als critical friend voor bijvoorbeeld startende leerkrachten of om de werkwijze in uw klassen te bekijken. Bezoek alleen met instemming leerkracht.

Masterclass trauma en hechting

Anton Horeweg & Ingrid van Essen geven Masterclasses traumasensitief onderwijs. Iedereen kan inschrijven. Je bent van harte welkom in onze kleine groepen. Informatie en inschrijven.

Boeken Anton Horeweg

De boeken van Anton Horeweg zijn een waardevol praktisch naslagwerk voor leraren. Gesigneerde exemplaren mogelijk: Handboek Gedrag op school (drie delen). Gedragsproblemen in de klasADHD in de klas, De traumasensitieve schoolVoorkom lastig gedrag, Als je leerling stil is, ‘Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap’   Niet jouw schuld!’Ongewild lastig‘ en Kinderen met hechtingsproblemen in de klas zijn verkrijgbaar!

Boekendeal Onderwijsboeken van Anton Horeweg voor uw school, stichting of congres? Bij afname van meer dan 25, 50 of 100 exemplaren, kan de uitgever voor u een mooie aanbieding maken.

Vragen van ouders en collega’s:

Vragen over  website, mijn boeken, gedragsvraagstukken of lezingen en trainingen kunnen direct via de contactpagina. Vragen van ouders over hun kind kunnen ook via deze route. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Agenda Schooljaar 2022-2023

Lezingen, vorming of studiedagen van Anton Horeweg voor uw schoolteam?

Schooljaar 2023/2024

2023

2024

A.P.A. Horeweg Gedragsproblemenindeklas is per 01-12-2015 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64626709

BTW Identificatienummer NL001500898B17

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Klachtenprocedure

[/two_third_first]

CRKBO_Docent lezingen    Anton Horeweg lezingen studiedagen

Bestel mijn boeken

Bereik Anton Horeweg
Executieve functies

Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.