VR-training pestgedrag

Pesten komt veel voor. Maar hoe herken je het en hoe grijp je in? Met deze VR-training kun je dit oefenen in een echt lokaal, met echte kinderen. Daarna kun je met je team de resultaten bespreken.
De VR-training pestgedrag is geschikt voor het po. Je bent in een virtueel klaslokaal. Daar reageer je op pestgedrag. Wat je doet wordt vastgelegd. Zo kun je met het team in gesprek over een schoolbrede aanpak van pestgedrag. Na het VR-gedeelte, volgt een korte e-learning. Ook daar wordt je handelen vastgelegd. Je kunt je ideeën vergelijken met die van de expert en je collega’s. Deze training wordt gegeven in samenwerking met Pestpectief. Het boek Handboek Gedrag op school kan een goede aanvulling zijn voor het team.

De trainers: Raiko Olde Boerrigter, Maarten Pool & Anton Horeweg

Waarom deze VR-training Pestgedrag? Pestgedrag komt veel voor. Iedereen wil ingrijpen, maar het ingrijpen wordt pas effectief als het hele schoolteam dat op ongeveer dezelfde manier doet. Met de VR-training kun je dit oefenen in een echt lokaal, met echte kinderen. Daarna kun je over je leerkrachthandelen in gesprek met elkaar.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bestel mijn boeken

  Bereik Anton Horeweg
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.