Traject ‘Naar een traumasensitieve school’

Samen met team en directie werken we aan de verdere ontwikkeling van het traumasensitief onderwijsklimaat na de teamtraining.
Na de teamtraining de traumasensitieve school van één dag, waarin het team kennis krijgt over trauma en de gevolgen ervan in de klas, maken wij in overleg met de directie een route naar een traumasenstieve school: Het traject naar een taumasensitieve school. In de praktijk blijkt namelijk dat een teamtraining alleen veelal niet voldoende is om traumasensitief lesgeven schoolbreed in te voeren.

De trainers: Anton Horeweg & Ingrid van Essen

Waarom deze training? Het traject Traumasensitief lesgeven is een weg die veel oplevert voor kinderen die het thuis lastig hebben. Om van je school een veilige haven te maken, is tijd nodig. Wij helpen jullie om de traumasensitieve school te verwezenlijken. aanbevolen is om het boek De traumasensitieve school aan te schaffen, hierdoor heeft het team extra veel praktische handreikingen ter beschikking.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Bestel mijn boeken

  Bereik mij
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.