Traject naar een traumasensitieve school

Wij begeleiden team en directie bij de verdere ontwikkeling van traumasensitief onderwijs met het traject naar een traumasensitieve school.
Na de teamtraining de traumasensitieve school van één dag, waarin het team kennis krijgt over trauma en de gevolgen ervan in de klas, maken wij in overleg met de directie een route naar traumasensitief onderwijs: Het traject naar een traumasensitieve school. In de praktijk blijkt namelijk dat een teamtraining alleen veelal niet voldoende is om traumasensitief lesgeven schoolbreed in te voeren.

Traject naar traumasensitieve school traumasensitief onderwijs De trainers: Anton Horeweg & Ingrid van Essen

Waarom het traject naar een traumasensitieve school? Het traject naar een traumasensitieve school is een weg die veel oplevert voor kinderen die het thuis lastig hebben. Om van je school een veilige haven te maken, is tijd nodig. Wij helpen jullie om de traumasensitieve school te verwezenlijken. aanbevolen is om het boek De traumasensitieve school aan te schaffen, hierdoor heeft het team extra veel praktische handreikingen ter beschikking.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Bestel mijn boeken

  Bereik Anton Horeweg
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.