Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs

 

Gedragsproblemen in de klas - Voortgezet onderwijs

Preventief aanpakken van probleemgedrag. Een handig overzicht van gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.  Met de kennis uit dit boek kun je morgen aan de slag in je klas (sen). Met een voorwoord van buitengewoon hoogleraar en hoofd NCOJ prof. dr. Dolf van Veen.

 

 

 

Bekijk de eerste pagina’s

 

Over Anton Horeweg

Anton Horeweg, leerkracht, gedragsspecialist (M SEN). Auteur van o.a. Gedragsproblemen in de klas in het basisonderwijs en Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs, onderwijsboeken die op een groot aantal Nederlandse en Vlaamse opleidingen inmiddels verplichte literatuur zijn. Anton Horeweg heeft zitting in de expertteams van het project Leerkracht van het NCOJ en KC-KJP, werkt als trainer/methodiekontwikkelaar voor het NCOJ, draagt bij aan de Academische werkplaats voor ADHD en druk gedrag, en is veelgevraagd spreker op scholen en congressen.

Boek Anton als spreker

…”In een tijd waarin docenten vanwege het passend onderwijs moeten professionaliseren is dit boek eigenlijk verplichte kost…Het boek is niet alleen heel praktisch, maar geeft ook blijk van een moderne visie op omgaan met ontwikkelingsproblemen of –stoornissen.”
 Annet Hijerman psycholoog, wetenschapsredacteur bij het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Auteur van Tics bij kinderen.  

…”Het boek is op een fijne manier geschreven, je leest graag aan een stuk door! De tips en samenvattingen komen heel goed van pas in de praktijk.”
 docent in review op bol.com

Bestel mijn boeken

Bereik Anton Horeweg
Executieve functies

Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.