Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs

Een praktisch handboek

 

Gedragsproblemen in de klas - Voortgezet onderwijs

Dit boek is toegespitst op de dagelijkse klassenpraktijk. Dit dankzij nauwe samenwerking met ervaren docenten uit het vo, die de rol van critical friends vervulden. Met de kennis uit dit boek kun je morgen aan de slag in je klas (sen). Met een voorwoord van buitengewoon hoogleraar en hoofd NCOJ Dolf van Veen.

 

 

 

Bekijk de eerste pagina’s

 

Over Anton Horeweg

Anton Horeweg, leerkracht, gedragsspecialist. Auteur van o.a. Gedragsproblemen in de klas in het basisonderwijs en Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs, onderwijsboeken die op een groot aantal Nederlandse en Vlaamse opleidingen inmiddels verplichte literatuur zijn. Anton Horeweg heeft zitting in de expertteams van het project Leerkracht van het NCOJ en KC-KJP, werkt als trainer/methodiekontwikkelaar voor het NCOJ en is veelgevraagd spreker op scholen en congressen.

Boek Anton als spreker

…”In een tijd waarin docenten vanwege het passend onderwijs moeten professionaliseren is dit boek eigenlijk verplichte kost…Het boek is niet alleen heel praktisch, maar geeft ook blijk van een moderne visie op omgaan met ontwikkelingsproblemen of –stoornissen.”

 Annet Hijerman op GGZ

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.