Lezing Wat stuitert daar door je klas (po/vo/mbo)

Kinderen die druk, chaotisch en snel boos zijn (met of zonder ADHD) zijn vaak storend in je klas. Dit doen deze kinderen niet expres. Het is onmacht. Na deze lezing heb je inzicht hoe je deze kinderen kunt ondersteunen.
Wat stuitert daar door je klas po/vo/mbo is een interactieve lezing die leerkrachten inzicht geeft in wat kinderen met bijvoorbeeld ADHD beweegt. U leert wat deze kinderen of jongeren op school nodig hebben en wat u als leraar kunt doen of beter niet kunt doen.

De interactieve lezing is ook uit te breiden naar een studiedag (deel). U gaat dan na de lezing ook daadwerkelijk met uw team aan de slag. Dat kan eventueel met jongerenacteurs. Zie daarvoor  het kopje trainingsacteurs op de trainingspagina.

Wat stuitert daar door je klas Anton Horeweg

De trainer: Anton Horeweg 

 

Waarom deze training? Wat stuitert daar door je klas gaat in op de onderwijsbehoeften van kinderen en jongeren die druk en chaotisch zijn. Je hoeft geen stoornis te hebben om dit gedrag te vertonen. Soms lopen deze kinderen en jongeren vast in het onderwijs. Leraren kunnen echter met kleine veranderingen ondersteuning bieden. Je speelt beter in op wat drukke, chaotische en soms opstandige kinderen en jongeren (met en zonder ADD/ADHD) nodig hebben.

Vraag een training aan

Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.