Lezing Wat stuitert daar door je klas (po/vo/mbo)

Kinderen met druk gedrag: vaak chaotisch en snel boos (met of zonder ADHD) zijn soms storend in je klas. Dit doen deze kinderen niet expres. Het is onmacht. Na deze lezing heb je inzicht hoe je kinderen met druk gedrag kunt ondersteunen.
Wat stuitert daar door je klas po/vo/mbo is een interactieve lezing over druk gedrag, die leerkrachten inzicht geeft in wat kinderen met druk gedrag beweegt. U leert wat deze kinderen of jongeren op school nodig hebben en wat u als leraar kunt doen of beter niet kunt doen.

De interactieve lezing Wat stuitert daar door je klas is ook uit te breiden naar een studiedag (deel). U gaat dan na de lezing ook daadwerkelijk met uw team aan de slag. Dat kan eventueel met jongerenacteurs. Zie daarvoor  het kopje trainingsacteurs op de trainingspagina.

Wat stuitert daar door je klas Anton Horeweg

De trainer: Anton Horeweg 

 

Waarom deze training? Wat stuitert daar door je klas gaat in op de onderwijsbehoeften van kinderen en jongeren die druk gedrag vertonen en chaotisch zijn. Je hoeft geen stoornis te hebben om dit gedrag te vertonen. Soms lopen deze kinderen en jongeren vast in het onderwijs. Leraren kunnen echter met kleine veranderingen ondersteuning bieden. Je speelt beter in op wat drukke, chaotische en soms opstandige kinderen en jongeren (met en zonder ADD/ADHD) nodig hebben.

Vraag een training aan

Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.