Training traumasensitief lesgeven po/vo

Traumasensitief onderwijs is belangrijk. Leer hoe je kunt lesgeven aan getraumatiseerde kinderen. De traumasensitieve school.
In deze eendaagse training krijgt uw team een inleiding in traumasensitief lesgeven. Uw team leert over de gevolgen van vroegkinderlijk chronisch trauma op het kinderbrein en de impact van chronisch trauma op gedrag en leren. Ze leren in deze training waarom traumasensitief onderwijs nodig is. Deelnemers aan deze training hebben veel aan het boek De Traumasensitieve school. Na deze training begrijpt u waarom de traumasensitieve school leerlingen kan helpen. Ook als lezing of dagdeel te boeken.

Anton Horeweg training traumasensitief lesgeven

De trainer: Anton Horeweg 

 

Waarom deze training? Traumasensitief lesgeven is nodig omdat veel getraumatiseerde kinderen vastlopen in het onderwijs. Hun gedrag leidt vaak tot problemen en ze komen niet tot leren. Traumasensitief onderwijs is belangrijk. Een leraar kan met kennis over trauma een enorme bijdrage leveren aan het herstel van de aangerichte schade door bijvoorbeeld kindermishandeling.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Bestel mijn boeken

  Bereik mij
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.