Training traumasensitief lesgeven po/vo

Traumasensitief lesgeven: In deze ééndaagse training maak je een begin met lesgeven aan getraumatiseerde kinderen.
In deze training traumasensitief lesgeven po/vo van één dag krijgt uw team een inleiding in traumasensitief lesgeven. Dit is een onderdeel van traumasensitief onderwijs. Uw team leert over de gevolgen van vroegkinderlijk chronisch trauma op het kinderbrein en de impact van chronisch trauma op gedrag en leren. Deelnemers kennen na deze training de basis van traumasensitief onderwijs. De aanschaf van het boek De Traumasensitieve school  is aan te raden. Na deze training traumasensitief lesgeven is het mogelijk om te starten met een traject traumasensitief onderwijs. Het is ook mogelijk om als eerste stap de lezing De traumasensitieve school of dagdeel te boeken.

Training traumasensitief lesgeven po/vo

 

Waarom deze training? De training Traumasensitief lesgeven po/vo is nodig omdat veel getraumatiseerde kinderen vastlopen in het onderwijs. Een leraar met kennis over trauma kan deze kinderen beter ondersteunen in de klas.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Bestel mijn boeken

  Bereik mij
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.