Hoe maak ik een goede groep po/vo

In deze interactieve lezing krijgt u zicht op de fases van groepsvorming en leert u hoe u deze kennis kunt benutten om een veilige groep te maken. Deze training is het meest effectief aan het begin van het schooljaar
Groepsvorming vindt voornamelijk plaats in de eerste weken van het schooljaar. Als je als leerkracht kennis van groepsdynamica hebt, kun je op actieve wijze vorm geven aan een veilige, goed werkende groep. Daarmee leg je een belangrijke basis voor een fijne klas. Groepsvorming houdt echter niet op na de eerste weken. Ook in de rest van het jaar moet de leerkracht werken aan een goede groep.

Deze training kan ook uitgebreid worden naar een dagdeel. Het team gaat dan na de lezing zelf actief  aan de slag om te bekijken wat nodig is om het schooljaar succesvol te starten. Zie daarvoor de overige trainingen.

De trainer: Anton Horeweg

Waarom deze training? Een goede groep voorkomt veel gedragsproblemen. In deze training leren leerkrachten groepsdynamica te benutten om probleemgedrag te voorkomen.

Vraag een training aan

Vertel me wat u wilt zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.