Executieve functies in de klas po/vo/mbo

Kent u ze? De drukke, chaotische leerlingen? Ze verdrinken in hun eigen chaos en komen vaak niet tot werken. Als je ze aanspreekt worden ze snel boos. Grote kans dat je een leerling met zwakke(re) executieve functies bent tegengekomen.
In deze interactieve lezing krijgt u met uw team informatie over executieve functies of uitvoerende regelfuncties. Uw team leert over de gevolgen van minder goed ontwikkelde executieve functies en de gevolgen voor leren en gedrag in de klas. U leert wat deze kinderen op school nodig hebben en wat u als leerkracht kunt doen of beter niet kunt doen.

De interactieve lezing is ook uit te breiden naar een dag (deel). U gaat dan na de lezing ook daadwerkelijk met uw team aan de slag. Zie daarvoor  de andere trainingen.

De trainer: Anton Horeweg 

 

Waarom deze training? Veel kinderen met een tragere executieve functie ontwikkeling lopen vast in het onderwijs. Leraren met kennis van executieve functies en hun ontwikkeling  kunnen echter ondersteuning bieden. Daarover gaat deze training.

Vraag een training aan

Vertel me wat u wilt zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.