Omgaan met ‘moeilijk gedrag.’ bao/vo/mbo

Een training waarin het voorkomen van 'probleemgedrag' centraal staat. Er wordt nadrukkelijk ingegaan op de rol van de leraar. Ook wordt bekeken hoe je bestaand probleemgedrag kunt aanpakken.
In deze bijeenkomst, die een dag(deel) duurt, krijgt u met uw team een interactieve lezing over omgaan met ‘lastig’ gedrag. Daarna gaat het team samen met Ingrid van Essen en mij aan de slag om op praktische wijze vorm te geven aan de opgedane kennis. Uw team leert door preventief te werken aan gedrag, probleemgedrag te voorkomen. Omdat elk team andere wensen heeft, maken wij deze studiedag voor u op maat. Van te voren is er overleg met intern begeleider, zorgcoördinator of directie om de training toe te snijden op uw eigen school.

Deze training kan ook plaatsvinden met behulp van trainingsacteurs. Uw team kan zelf casuïstiek aandragen, die op deze dag uitgespeeld wordt met trainingsacteurs. Zo kan het effect van het handelen in een veilige oefensituatie ervaren worden.

De trainers: Anton Horeweg & Ingrid van Essen

 

Waarom deze training? In deze training leer je probleemgedrag zoveel mogelijk voorkomen. Ook leer je door kritisch te kijken naar de rol van de leraar probleemgedrag sneller op te lossen. Van curatief naar preventief werken.

Vraag een training aan

Vertel me wat u wilt zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.