Studiedag executieve functies po/vo/mbo

Een studiedag executieve functies po/vo/mbo, waarin leerkrachten kennis opdoen over executieve functies en hun betekenis voor gedrag en leren. Een dag waarin ook geoefend wordt in gespreksvoering met kinderen die extra onderteuning nodig hebben, maar daar meestal niet om staan te springen.
  Op deze studiedag executieve functies po/vo/mbo, krijgt u met uw team eerst een interactieve lezing over executieve functies. Uw team leert over de gevolgen van minder goed ontwikkelde executieve functies en de gevolgen voor leren en gedrag in de klas. U leert wat deze kinderen op school nodig hebben. De teamleden brengen ook hun eigen executieve functies in kaart. Op deze dag gaan we ook in op hoe je contact kunt maken met leerlingen die daar eigenlijk geen zin in lijken te hebben. Oplossingsgerichte en motiverende communicatie dus. Bij deze training is het mogelijk om het geleerde met jongerenacteurs te oefenen.

executieve functies Anton Horeweg en Ingrid van Essen De trainers: Anton Horeweg & Ingrid van Essen

Waarom deze training? Een studiedag over executieve functies is nodig omdat kennis over executieve functies leerkrachten helpen om beter in te spelen op gedrag.Hierdoor kun je preventief werken. Leraren met kennis van executieve functies en hun ontwikkeling kunnen betere gedragsondersteuning bieden. Tussen weten en doen zit uiteraard verschil, dus we gaan ook praktisch aan de slag.

Vraag een training aan

Vertel me wat u wilt zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.