Training Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen po

Tweedaagse training Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen. Je leert kijken door een traumabril en je leert hoe je de traumasensitieve school ontwikkelt.
Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen. Leraren krijgen kennis over de gevolgen van trauma, leren kijken met ‘een traumabril’ en traumasensitief onderwijs te ontwikkelen. Ze krijgen concrete handvatten om traumasensitief lesgeven te realiseren. Door deze training leer je werken aan traumasensitief onderwijs. Het boek De Traumasensitieve school biedt extra informatie.
lesgeven aan getraumatiseerde kinderen Anton Horeweg & ingrid van Essen

De trainers:  Anton Horeweg & Ingrid van Essen

Voor traumasensitief lesgeven is een heel team nodig. Een team dat kennis heeft van trauma en bereid is zich te bekwamen in traumasensitief lesgeven. Uw team leert in deze training van 2 dagen (of 1 dag en twee dagdelen) kijken door een ‘traumabril‘ en leert hoe je traumasensitief onderwijs geeft in je klas.

Waarom deze training? Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen geeft leraren kennis over trauma. Dat is nodig, omdat veel getraumatiseerde kinderen vastlopen in het onderwijs. Een leraar die kijkt met een ‘traumabril’,  kan door traumasensitief lesgeven een enorme bijdrage leveren aan het herstel.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Bestel mijn boeken

  Bereik mij
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.