Kindermishandeling en trauma

Kindermishandeling en trauma is een training voor uw team. Hoe ondersteun je kinderen en jongeren met een onveilige jeugd? Training met ervaringsdeskundige.
Kindermishandeling en trauma is een training van een dagdeel. U krijgt een lezing over kindermishandeling. Er wordt ingegaan op de verschillende vormen van kindermishandeling. We gaan in op de link tussen kindermishandeling en trauma. Trauma heeft invloed op het gedrag in de klas. De leerkracht kan echter veel doen om deze kinderen te helpen. Djadi Loose vertelt hoe, vanuit haar eigen ervaringen. Zij is schrijver van De stille schreeuw. Ze zal bespreken wat kinderen die opgroeien in een onveilige thuissituatie nodig hebben op school. Door alert te zijn op kindermishandeling kan de school een veilige haven zijn. Zo worden je klas en je school een traumasensitieve school.

kindermishandeling en trauma Anton Horeweg en Djadi Loose De trainers: Anton Horeweg & Djadi Loose

Waarom deze training? Kinderen die mishandeld worden hebben het moeilijk. In de training kindermishandeling en trauma leer je hoe de school kinderen met een onveilige thuissituatie kunt ondersteunen. De leerkracht kan een groot verschil maken. Hij of zij is vaak de enige volwassene die steunend kan zijn.

Vraag een training aan

Vertel me wat u wilt zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.