Hechting en hechtingsproblemen

Lezing of studiedag over onveilige hechting. Wat kun je doen in de klas om leerlingen met hechtingsproblematiek te ondersteunen?
In deze bijeenkomst over hechting en hechtingsproblemen leer je het volgende: Wat is hechting? Welke vormen van hechting zijn er? Welk gedrag zie je terug in je klas? En wat kun je doen om deze leerlingen te ondersteunen?  Vaak blijkt dat ander leerkrachtgedrag kan helpen.

Maak kennis met de hechtingstheorie via lezing of studiedag. Bij deze studiedag onder leiding van Anton Horeweg en Ingrid van Essen kan (tegen meerprijs) gebruik gemaakt worden van trainingsacteurs. Uw team kan eventueel zelf casuïstiek aandragen, die op deze dag uitgespeeld wordt met trainingsacteurs. Zo kan het effect van het handelen in een veilige oefensituatie ervaren worden. Bekijk de trainingsacteurs op de pagina trainingen onder het kopje trainingsacteurs.

Horeweg & van Essen Onderwijstrainingen gedrag hechting trauma

De trainers: Anton Horeweg & Ingrid van Essen

Waarom deze training? Hechting en hechtingsproblemen. Kinderen die onveilig gehecht zijn, bezien de wereld anders dan kinderen die veilig gehecht zijn. Dat heeft invloed op hun gedrag en leren. In deze training leer je omgaan met kinderen met hechtingsproblemen. Van curatief naar preventief werken.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bestel mijn boeken

  Bereik mij
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.