Executieve functies in de klas po/vo/mbo

Zwakkere executieve functies leiden vaak tot problemen in de klas. In deze training gaan we in op het gedrag van kinderen en jongeren met zwakkere executieve functies en hoe je die kunt ondersteunen.
Executieve functies in de klas po vo mbo: In deze interactieve lezing krijgt u met uw team informatie over executieve functies in de klas. Uw team leert over de gevolgen van minder goed ontwikkelde executieve functies en de gevolgen voor leren en gedrag in de klas. U leert wat deze kinderen met zwakkere executieve functies op school nodig hebben en wat u als leerkracht kunt doen of beter niet kunt doen.

De interactieve lezing executieve functies in de klas is ook uit te breiden naar een studiedag(deel). U gaat dan na de lezing ook daadwerkelijk met uw team aan de slag. Zie daarvoor  de andere trainingen.

executieve functies in de klas Anton Horeweg

De trainer: Anton Horeweg 

 

Waarom deze training? Executieve functies in de klas gaat in op de leerbehoeften van kinderen met zwakker ontwikkelde executieve functies.Veel kinderen met een tragere executieve functie ontwikkeling lopen vast in het onderwijs. Leraren met kennis van executieve functies en hun ontwikkeling  kunnen echter ondersteuning bieden. Daarover gaat deze training.

Vraag een training aan

Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

Naam*

E-mailadres*

Wat voor soort training zoekt u?

Wat hoopt u te bereiken met de training?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Aansturende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.