Lezing executieve functies en gedrag po/vo

De lezing executieve functies en gedrag po/vo helpt leraren kinderen met zwakkere executieve functies beter te begeleiden.
Lezing executieve functies en gedrag po/vo is een interactieve lezing over druk gedrag, die leraren inzicht geeft in wat kinderen met druk en chaotisch gedrag beweegt. U leert wat deze kinderen of jongeren op school nodig hebben en wat u als leraar kunt doen of beter niet kunt doen.

Deze lezing is ook uit te breiden naar een studiedag ‘Omgaan met lastig gedrag.’ U gaat dan na de lezing ook daadwerkelijk met uw team aan de slag. Dat kan eventueel met jongerenacteurs. Zie daarvoor  het kopje trainingsacteurs op de trainingspagina.

ADHD in de klas Anton horeweg 2021 Lezing executieve functies en gedrag po/vo

De trainer: Anton Horeweg 

 

Waarom deze training? De lezing executieve functies po/vo gaat in op wat executieve functies zijn en wat hun invloed is op het gedrag en leren. Je hoeft geen stoornis te hebben zwakkere executieve functies te hebben. Leraren kunnen na deze training betere ondersteuning bieden.

  Vraag een training aan

  Vertel wat u zoekt en wilt bereiken. Ik neem binnen 1 of 2 werkdagen contact met u op om samen met u een trainingsoplossing te ontwikkelen.

  Naam*

  E-mailadres*

  Wat voor soort training zoekt u?

  Wat hoopt u te bereiken met de training?

  Bestel mijn boeken

  Bereik mij
  Executieve functies

  Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.