Dit is een verschrikkelijk boek inzetten in jouw klas (gratis)

Samen bespreken hoe je 'Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap' kunt inzetten in je klas.

Dit is een verschrikkelijk boek gebruiken in je klas.

Je wilt in je klas aan de slag met Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap en je hebt voor je hele klas boeken aangeschaft. Het kan zijn dat je nog vragen hebt die je graag beantwoord ziet. Je hebt nog ideeën waarover je wil sparren. Met wie kun je dat beter doen dan met mij, de auteur van Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap.

Gratis aanbod

Ik ben net als jij leerkracht en ik heb 38 jaar ervaring.  Ik help je graag je gedachten op een rijtje krijgen. Via een online meeting kunnen we in een uur ver komen. Aan dit aanbod zijn geen kosten verbonden. De reden hiervoor is, dat ik het erg belangrijk vind om dit onderwerp bespreekbaar te maken in de klas. Je kunt trouwens meer over die redenen lezen in De traumasensitieve school.

Voorwaarde

Er is wel een voorwaarde verbonden aan dit aanbod. De voorwaarde: Overleg een factuur van minimaal 25 boeken. Relevante gegevens mag je weglaten. Ik ga er zorgvuldig mee om en publiceer dit uiteraard niet. Ik zou het waarderen als je een foto van jou of je klas stuurt met de stapel boeken, die ik wel kan delen. Dat is geen verplichting. Het kan collega’s echter over hun twijfel heen helpen.

Ik begrijp heel goed dat het bespreekbaar maken van aces (ingrijpende gebeurtenissen in je jeugd), niet altijd makkelijk is. De kinderen en jongeren in jouw klas hebben soms echter niemand anders dan jij.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel mijn boeken

Bereik mij
Executieve functies

Uitvoerende regelfuncties of executieve functies: hoe beïnvloeden ze gedrag en leren? Lees meer.